Gewijzigde Voorwaarden :

Omdat we veel inbreng verwachten na onze tijdelijke sluiting i.v.m. het corona virus, vragen wij jullie extra selectief  te zijn en niet meer dan 25 stuks per maand in te leveren. Breng alleen mooie, schone en actuele kleding en zo goed als nieuwe schoenen in een schone tas voorzien van je naam, klantnummer en eventueel telefoonnummer.

Kleding kan gedurende de eerste 2 weken van iedere maand ingeleverd worden. Wij streven er naar om binnen 2 weken de kleding te selecteren en in de winkel te hangen. Vervolgens blijft de kleding 6 weken in de winkel hangen. Na deze 6 weken schenken wij de kleding aan het goede doel.

Ingeleverde kleding moet aan een paar eisen voldoen:

-       Alleen schone, onbevlekte en (k)reukloze kleding in perfecte staat hangen wij op.

-       Wij willen alleen stijlvolle, modieuze kleding. 

-       Kleding moet absoluut heel zijn en compleet bv. met ceintuur, capuchon.

-       Kleding per seizoen inleveren, vanaf ongeveer februari voorjaar, april zomer, september herfst en november winter.

-       Wij nemen geen kleding meer in van o.a.,  Primark, Action, Zeeman, Bristol, Lidl of Kruidvat. Breng alleen de betere merken. En wees kritisch op je inbreng.

-       Artikelen zoals lingerie, sokken en pyjama’s en dergelijke nemen wij niet in.

Nadat de verkoop periode is verstreken en je kleding is verkocht, krijg je 40% van de door onze gehanteerde verkoopprijs. Het tegoed kan je komen ophalen of we maken het aan je over. Het tegoed blijft maximaal een jaar staan.

Kleding die niet aan onze eisen voldoet schenken wij rechtstreeks aan het goede doel.

Smilie is niet verantwoordelijk voor vermissing, diefstal of schade in welke vorm dan ook aan de kleding.